Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

13 de gen. 2010

A LA RECERCA DE LA IMATGE PERDUDA

D'acord que és un blog experimental, també d'acord que és un espai obert –especialment als "amics, coneguts i saludats"–, d'acord que he pres-sionat algú per tal que aporti, en la forma que vulgui, la seva imatge a "Seguidors"... D'acord.

El blog té, però, i encara, una vida curta i hi ha qui cada dos per tres ens intenta despistar mentre va a la recerca de la pròpia imatge perfecta. Lamento haver de dir que aquest procés de recerca, de continus canvis, no farà sinó apropar la bogeria a qui els fomenta. La resta ens anirem adaptant a cada nova imatge en la mesura que notem els canvis; oblida't de trobar la pròpia 'imatge perfecte', no existeix ni en la imaginació!


PS cliqueu a la imatge hi comprovareu el nombre de canvis, de moment en són tres, però quan acabi de redactar aquesta entrada potser ja en són uns quants més...

38 comentaris:

  1. Qui perd els seus orígens, perd la seva identitat.

    ResponElimina
  2. Doncs, sembla que algú està perdent la identitat o l'està cercant desesperadament, amb tant canvi d'imatge, no?

    ResponElimina
  3. Ostres, tornem-hi, amb els canvis d'imatge. Si de qualsevol manera resultes prou interessant, deixa que gaudim del teu aspecte una estoneta seguida almenys. Canvia si vols,però no amb tanta freqüència, que despistes el personal...

    ResponElimina
  4. Bé, Joan, això de la música al blog ho trobo perfecte, ja que algunes -bones- cançons trigaven massa a baixar-se (Cagon l'ADSL). Penso seguir-te ni que sigui pel tema musical. Endavant, xaval!

    ResponElimina
  5. Nosaltres també tenim el propòsit de continuar escoltant la teva música, però potser ens en pedrem alguna perquè ara ens "fas treballar".
    De vegades la cançó no s'escolta, què passa?

    ResponElimina
  6. Jaume i Sílvia: La cançó s'escolta sempre, en tinc jo cura, d'això, el que pot passar-vos és que no deixeu suficient temps perquè se us carregui complemtament el blog. Paciència. Si continuen els problemes m'ho dieu, però no caldrà.

    ResponElimina
  7. "Jaume i Sílvia: La cançó s'escolta sempre..." ... sempre que es faci clic damunt la fletxeta (PLAY) a la dreta del temps (00:00)... i el volum de l'audio del sistema sigui suficientment alt...

    ResponElimina
  8. "...algunes -bones- cançons trigaven massa a baixar-se..." vaja!! un altre de la tripulació del Capità Flint... ;-} Ron, ron, la botella de ron...

    ResponElimina
  9. Gràcies, Llatzeret, per completar el comentari. I hi afegiria, per als amic de l'ONCE, que el blog manté una tipografia expressament atenuada, però que a hores d'ara tothom sap situar-se (amb ratolí o sense) damunt les opcions que conté el blog i ressaltar-les per tal d'activar-les si vol. En el cas de la música l'activació potser és una mica tènue però, vaja, suficient si hom s'ho treballa, no? Ai, las...

    ResponElimina
  10. Lamp de llamps, grumet... un vell llop de mar que repapieja...

    ResponElimina
  11. Long John Silver: aclareix-me l'error (?!) en el tecnicisme. Jo suposo que he interpretat bé el comentari del Quico. Si la terminologia correcta havia de ser "descarregar-se" al correu, no hi veig massa diferència a la meva edat... Tornem amb allò d'agafar-s'ho amb paper de fumar?

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. Long John Silver: sempre una copa de més... no hi ha remei. Confio que em resoldràs la qüestió.

    ResponElimina
  14. Para Pepe: Yo le podría hacer una breve introducción/reseña de los aspectos futbolísticos más relevantes de la técnica balompédica, comparando la fina esgrima sudamericana con la depurada táctica aplicada a la física en el campo de la escuela europea...

    ResponElimina
  15. El Pepe, a part de distreure's canviant-se la foto, aportarà alguna cosa més? Li proposo una exposició o petita tesi que podria intitular Per què alguns partits de futbol "es traven"?

    ResponElimina
  16. Pepe, y más de uno que yo me sé, lo que debería de hacer sería acompañarme a mí después del entrenamiento (?!): vermú, comida, siesta, preparase pa la noche y a cerrar discotecas, que darle al balón es facilillo ¿no?

    ResponElimina
  17. Carca: acabo de veure un programa a BarçaTV sobre el Menotti. Crec que m'ha esperonat per fer una entrada literariofutbolera en breu, però necessito material de recerca que tens tu

    ResponElimina
  18. M'heu censurat el comentari d'abans del Valdano... Qué sou periquito vos?

    ResponElimina
  19. Sí, sí un error meu, m'ha passat el mateix amb un del Foradada, però en aquest cas no era important. I'm sorry, posa'm la penitència.

    ResponElimina
  20. Josep Lluís Núñez Pecident15 de gener del 2010, a les 2:15

    Ja hem entrat en futbol, Jo aporto política no partidista: qui s'apunta a Ginebra? Llavors us en penedireu com va passar amb Brussel·les. Hi ha temps però quan abans, més barat (Nuñez, dixit). Algun voluntari per parlar de sexe? (a aquestes hores potser és permès)

    ResponElimina
  21. Ningú no demana per mi, encara?

    ResponElimina
  22. Joan Oliver (informes confidencials)15 de gener del 2010, a les 2:31

    Ei, el Joan Oliver d'abans deu ser l'escriptor, no? Perquè jo, l'autèntic contemporani, el policia del Barça, encara no he dit res en aquest blog. Ara si voleu us munto una trama d'espionatge (positiu) per tal d'esbrinar tots aquest que hi escriuen amb pseudònims.

    ResponElimina
  23. T_C_M_ L_ M_NG_ D_M_NG_ Q_ _ V_NG_ D_ FR_NC_ _

    Exercici per omplir amb vocals... 1 euro per a qui completi la frase, no? ens ho podem permitir, no? eh, eh ???

    ResponElimina
  24. TÓCAME LA MINGA, DOMINGO, QUE VENGO DE FRANCIA

    ResponElimina
  25. Joan merci pel tripode!!! Ja has fet totes les fotos que havies de fer? Si el necessites més ja m'avisaràs.

    Respecte el blog, t'has de guanyar el reconeixament dels internautes. El final d'aqui un temps, tindràs tantes visites i tants amics que t'arribaran propostes per patrocinadors i faràs l'agost!
    Però fins que no arribi aquest dia, has de treballar i treballar. Creant més debats, com per exemple...

    LAPORTA PRESIDENT DE LA GENERALITAT!!!


    Oriol!

    ResponElimina
  26. Oriol: no se m'havia acudit que això podria ser negoci. Ara que estic en hores baixes i temo que m'afluixin dràsticament la cartera, hi rumiaré. No et pensis, no vaig pel camí del "reconeixement" de desconeguts, jo vinc d'una època en què la gent ens coneixíem i parlàvem utilitzant les cordes bucals, no només un teclat.
    Estic treballant en un tema paral·lel al que em proposes, a veure si avui o demà ho puc entrar.

    ResponElimina
  27. VISCA! el Pepe porta 24 hores sense canviar-se la imatge al blog. Es medica o és natural, el canvi?

    ResponElimina
  28. Canviant de tema , aquí us poso una perla d'un catalanet independentista, cristià ell, de dretes ell, de convergència ell, provocador ell ... però que a més a més té seguidors ( com jo que el llegeixo???) -suposo que per morbo- i que presenta de barroeres maneres, una forma d'entendre la vida semblants , coma més o coma menys, a certs sectors nostrats que sovint no gosen dir en veu alta el que pensen, doncs queda lleig .
    "Al loro" Per cert en Salvador Sostres- el personatge- és una gran fan d'en Laporta ( espero que no comparteixin aquesta manera d'entendre la vida"
    Aquest personatge ens anima , de cara a les properes eleccions autonòmiques a votar a convergència i fer fora als que anomena "quinquis del Baix Llobregat" i carregar-se al tripartit per tal de com un acte de l'Esprit Sant en Artur Mas en torni a il.luminar.

    Sóc conscient que d'una banda li faig propaganda però quan veig certs sector independentistes, nacionalcatolicistes diria jo, que pensen el que pensen. M'esgarrifa pensar en que ens trobariem si tinguessin una mica de poder.( Aquí es poden fer les lectures que hom cregui convenient)

    El darrer curriculum d'aquest home és que els del Punt ,abans d'entrar a l'Avui ja el van fer saltar. Actualment escriu una columna sobre la "belle cuissine" al Mundo.

    Fixeu-vos que en l'escrit parlo de certs sectors de pensament independentista, no dels independentistes ni de l'independentisme.
    Només dir-vos però: ALERTA amb qui convideu al sopar independentista , ja que menjar a la mateixa taula amb segons qui pot provocar mals de ventre i tenir al.lucinacions de certs temps afortunadament remots.


    AQUESTA ÉS LA PERLA

    El món menstrua


    Això d’Haití és un drama però el món, de vegades, fa net. No podem viure tots tant de temps i només els millors i els que viuen en millors condicions perduren. El món menstrua, com així ha de ser. No me n’alegro, de la tragèdia d’Haití, però aquestes coses passen i equilibren el planeta. La major part dels que poden estar en desacord amb aquesta mena de comentaris són pobres morts de gana que sort en tenen que aquests que estan més morts de gana que ells, de tant en tant, un mal vent se’ls endú. Perquè si el món no menstrués i haguéssim de repartir la caritat entre tots els pobres del planeta, tard o d’hora tots aquests funcionaris, ganduls, i obrers que es prenen la baixa per causa de malalties imaginàries, s’haurien de posar a treballar i els comitès d’empresa quedarien abolits per raons d’extrema necessitat. Ara tothom fa el ploricó amb Haití, però els més solidaris, i els que més ploren, que solen ser els més inútils i els més desgraciats, tenen la immansa sort que de tant en tant una tragèdia com la present escombra una part de misèria mundial i els socialdemòcrates de casa nostra tornen a ser els pobrets oficials, mereixedors de tota quanta subvenció. Això d’Haití és una manera un poc aparatosa -però una manera, al capdavall- de fer net al planeta. Morir és tràgic però viure a Haití no pot dir-se que sigui gaire més agradable. Vull dir que els morts d’aquests dies tenen, com a mínim, el consol de no haver de continuar vivint a Haití. Si això hagués passat a Europa sí que hauria estat un autèntic drama. Haití qui sap on és, qui sap on para. Es pot ser tendre i ser dur. El món menstrua i tria el dia, el raig i el lloc oportú.

    ResponElimina
  29. La Dona de vermell: una altra vegada fe sla referència o enganxa l'enllaç, no? Això sembla la Bíblia...

    ResponElimina
  30. A "La Dona de vermell": noia, o noi, t'has passat tres pobles, no? Saps què és un resum? una referència? una cita literària? Si continues així de llarg i pesat li dic a l'amo que t'esborri o canvio jo de blog. Això semblava seriós, fins ara...

    ResponElimina
  31. Collons amb la perla!!!
    Es cert, el món menstrua i aquest comentari no es pot ni editar de forma decent, sera cosa SOs?

    Alakai

    ResponElimina
  32. a Alakai: quan facis un comentari després deplega el "Comenta com..." i et selecciones "Compte Google", d'aquesta manera ja ni cladrà que el signis, sortirà "Alakai". Si veig "Anònims", els anul·lo i llestos, però en aquest cas faig una excepció. Si vols fer-ho amb pseudònim, selecciona "Nom/URL" i escrius només a "Nom". Entesos? Un amic.
    Ah, i no donis pa a les oques amb La Dona de vermell o no ens deixarà viure...

    ResponElimina
  33. La dona de vermell vol aconseguir que Déu Fill es quedi sense amics, doncs pensa que li fan més nosa que servei.

    Ah! Llum del camí quan hom encenta un tema l'ha d'enquadrar i no valen referències, ni cites literàries , ni desorientacions “linkeres” que fan que ningú no s'ho llegeixi.Pots empassar-t'ho u obviar-ho . Així de fàcil.
    Un blog nou és per dir-hi coses i jo faig referència , sense cap tipus de pretenció,a aspectes que
    no s' havien introduït. No crec que sigui parlar del sexe dels àngels, que també hi cabria, simplement és una aportació.
    Ai, ai, Alakai per cert quin quantitat de decència creus necessària per edita aquest comentari.
    Resumint ( ja, ja, ja...):
    No accepto que se'm faci fora i és per això que agraeixo a l'amo del blog que hagi mantingut el comentari .

    ResponElimina
  34. Aquí tothom hi és benvingut. Les excepcions les poso jo i haurien de ser per injuries o èr descortesies en excés. Fins ara, tot va bé, no?

    ResponElimina
  35. dona de vermell.
    He de reconèixer que a mi també se m'havia passat pel cap que aquestes fatalitats, terratrèmols, tsunamis, volcans,inundacions, etc. eren una mena de lluita del planeta per sobreviure, per alleugir la pressió de la raça humana. De totes maneres es una lluita que esta perdent. Per això penso que caldria fer una plataforma per ajudar-lo. Si aconseguim una llista d'idees subtils,aleatories i que no beneficiïn per races ,religions o grups corporatius, les podríem fer arribar als organismes pertinents.
    En proposo un parell i espero les vostres aportacions.
    A:promoure l'habit de fumar: a partir d'ara regalar un paquet cada vegada que en compres dos.
    B:suprimir l'ITV dels ascensors: cauen molt poc.

    ResponElimina
  36. Dona de vermell: sóc ‹l'amo›, tranquil·la, no m'has d'agrair res. La llibertat és el bé més preuat i no serà aquí que es coarti, almenys mentre mani jo. Ara, nano, una opinió només: escriu menys i més sovint, home!; ens il·lustraràs o en divertiràs més.

    ResponElimina
  37. Ep scapix!!!!!, aixó de que la llibertat es el be mès preuat es meu, jo ja fa anys que o porto enganxat al cotxe, vull drets d'autor, ets un plagiador.

    ResponElimina
  38. Marià, ja t'he dit, en un comenteri teu en una altra entrada, que a aquesta hora hauries d'estar mirant i/o escoltant el Valladolid-Barça. Respecte al comentari només dir-te que t'haurien de multar per limitar-te la visibilitat, amb tants cartells al cotxe. Ah, i això dels drets d'autor és com reclamar drets per dir que els homes tenim penis i les les dones tetes

    ResponElimina