Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

29 d’abr. 2010

VENITE APOTEMUS

Havent superat el tradicional període dels 100 dies d'existència del blog, estic disposat a acceptar, ni que sigui per analogia, la crítica del tipus que sigui.
La gent gran només s'informa a base de llegir encara els tradicionals diaris de paper, però el món, la informació i l'opinió han canviat. Ja no és vàlida l'opinió dels professionals de la ploma que equiparen de forma única tot el que apareix a la xarxa amb l'excessiva dosi de testosterona adolescent. Aquest no és un blog professional, em conformo en ser considerat un simple amateur amb detalls diversos i obert a qualsevol tema. Com vaig manifestar en anteriors ocasions, almenys d'entrada i de moment conservo la idea, tampoc tinc interès en formar part de cap blogosfera ja que aquests grups solen tancar-se en ells mateixos, la qual cosa evita el debat autèntic (que aquí ni defujo ni fomento). Com que la majoria dels que em seguiu us manteniu allunyats de crear el vostre propi espai mitjançant aquesta eina, us esperono a participar en la forma que vulgueu a través d'aquest blog.
Si les vostres aportacions en forma de comentaris generen debat, benvingut sigui. Jo intentaré mantenir-me'n al marge, ja que amb el post quedo més que satisfet. Només en comptades ocasions –com he fet fins ara– m'ajuntaré al debat.

7 comentaris:

  1. Per tal d'evitar comentaris com un del de 31 de març al post «La Seva», aporto el significat del llatinisme del títol: «Veniu i bevem».

    ResponElimina
  2. Això vol dir que ja no puc escriure?

    La Magdalena

    ResponElimina
  3. Anònim que signes La Magadalena, ets el Bretó?Això comença a ser can Pixa, totdéu usurpa personalitats...

    ResponElimina
  4. Xavier Rubert de Plujós1 de maig del 2010, a les 16:30

    Molts universitaris i universitàries segueixen el blog però pocs som els que gosem aportar-hi idees i pensaments. Reflex del món? Sense una copa al davant no som capaços de res?

    ResponElimina
  5. 100 dies superats amb nota alta. Ja voldrien els polítics tenir aquesta valoració!! En aquest blog s'hi troba de tot, ben argumentat i ben presentat. Els comentaris una mica fluixos, alguns, es nota certa por en contradir l'administrador. I sembla ser que el millor encara ha d'arribar. Ànims, company!!!!

    ResponElimina