Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

30 de nov. 2010

DILLUNS DE GLÒRIA, 29 –11 –2010



37 comentaris:

  1. El reaccionari de director de La Vanguardia, José Antich va publicar l'última enquesta electoral sense atorgar cap possibilitat d'èxit per Solidaritat Catalana per a la Independència. El mateix va fer poc abans que Joan Laporta accedís a la presidència del Barça, no li donava cap possibilitat davant la candidatura Bassat. Per què el "Conde" el manté al capdavant d'un diari que encara conserva un determinat prestigi?

    ResponElimina
  2. Mourinho, Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos for ever! Mai no havíem vist protestar l'Iniesta amb tanta raó i amb tan caràcter.
    Per quan un emparellament de Champions? Jugant com juguen, a la mitja part queden només amb el Casiilas i mitja dotzena i prou.

    ResponElimina
  3. Un premi més per a l'Església: així com al segle passat es va alinear amb el feixisme franquista, ara la majoria de vots de PxC també són mèrit del capellanet de Canal 50. Aquest Fuentes per un minut de glòria és capaç de vendre's l'ànima al diable, i això que és frare o capellà!

    ResponElimina
  4. Das war fantastik!!!!

    Fer mes el rídicul és impossible i més quan tot el món t'està mirant! Van perdre els papers i no saben on trobar-los! Ni somiant havia imaginat un resultat així

    Visca el Barça i visca Catalunya!

    Per cert, estem a -10!

    ResponElimina
  5. Dilluns de Glòria i Diumenge de Resurecció !!!
    Bé ...... encara que alguns vagin morir.

    ResponElimina
  6. Que no s'il·lusioni tant CiU fins que descobreixi en quin grau el seu èxit és el fracàs del de Montilla, de Rodríguez Zapatero, del PSC més espanyolitzat que mai hi ha hagut, del PSOE poc donat al federalisme ibèric i del Tripartit en general. Així que si no fotem el camp aviat, ens espera el govern estatal més radicalitzat d'Europa, el que vam patir amb Aznar quedarà curt.

    ResponElimina
  7. No paro de veure el vídeo del partit i amb el que disfruto més és ambl'agressió del Sergio Ramos i l'actitud del Ronaldo. I a capital d'Espanya encara diuen que són "un equipo señor"... Ai, que em pixo.

    ResponElimina
  8. Oèè, ohlàlà,
    ser del Barça és
    el millor que hi ha!
    No hi ha res millor que un victòria contra un enemic declarat.
    Mourinho al canó de la UEFA, Sergio Ramos també, per ase en el tema de la targeta amb l'Ajax i per antiesportiu, Ronaldo sense amics a Anglaterra continua la seva carrera d'estrella publicitària. Per molt menys Tiger Woods va perdre un munt de contractes. Al final per fer aquests negocis només els quedarà Madrid.
    Força Barça i força Manolo Preciado!

    ResponElimina
  9. A Escòcia vam xalar d'allò més amb el 5 a 0. Força Barça!

    ResponElimina
  10. No hi ha diners, el govern espanyol, socialista (?), es desempallega de les empreses que generen beneficis; ara toca els aeroports. I no res anirà a parar a empreses catalanes, abans als castellans o alemanys, com vam dir al seu moment amb el tema Endesa. Algú es creu que la direcció del PSC farà cas a les veus internes crítiques que demanen més sintonia amb el catalanisme?
    Això sí cada vegada més pobres i més mesells.

    ResponElimina
  11. Sergio Ramos, Premi al Joc Net, ni que el premiï el seu poble, hauria d'estar penat i engarjolar el seu Ajuntament en ple durant almenys deu anys.
    En el proper viatge a Andalusia pensem arribar-nos a Camas amb una samarreta del Puyol i del Xavi

    ResponElimina
  12. En las camas es donde trabajan algunas esposas de los que dieron ese premio !!!!
    Hay que joderse !!!!!

    ResponElimina
  13. L'anihilació cultural ja és més que evident, l'anihilació econòmica ja es visualitza amb la Ford, que ha anunciat que marxa d'Almussafes per la no realització del corredor Meditarrani, cosa que el govern de l'estat no farà mai, sempre els queda la possibilitat de pactar-lo per després no fer-lo.

    ResponElimina
  14. Ens ho temíem molts i es va anar confirmant en aquests darrers quatre anys, la manca d'autoritat política del President Montilla, al davant del nostre Govern i davant Madrid (cap incidència del PSC amb 25 diputats i cap acció contra La Sentència, coma elements més significatius però no únics) ha estat un fet deplorable, gairebé indigne d'un dirigent del País. Ara al PSC surten les veus crítiques que analitzen el que era d'esperar, la derrota electoral. Per què no es van fer visibles molt abans? Excepte conats (A. Castells, E. Maragall) que després van tornar teòricament a la cleda, per què no sortien abans? El poder dels partits polítics en el sistema electoral espanyol, que és el que ens governa, fa possibles aquests contrasentits i dificulta que gent preparada i amb idees sigui al davant de tot. La preponderància de l'«aparell» deixa fora Castells i permet que Corbacho, Bustos, Zaragoza i altres menudalles campin al seu aire creient-se salvadors de la societat. Vaga'm Déu!

    ResponElimina
  15. 5 - O sense cap gol del Messi i, "evidentmente" sense cap penal a favor. I el Xavi se'ls va ficar a la cuina les vegades que va voler hahahaha. Si encara se'ns volen comparar que s'ho facin mirar per algun especialista.

    ResponElimina
  16. El senyor Roures, en ús dels seus drets, ha impedit l'accés al vídeo inicial del post motiu pel qual s'ha substituït per dos de millors i, especialment, el primer, molt més emotiu a partir de la 2a part de partit.

    També s'ha actualitzat el tema musical del blog, d'acord amb el post.

    I afegeixo de propina dues bones crítiques que m'han fet arribar (copiar i enganxar a la barra del navegador):
    http://es.eurosport.yahoo.com/03122010/47/liga-xavi-jugador-mas-creativo-liga.html
    http://es.eurosport.yahoo.com/futbol/ruben-uria/article/16506/

    ResponElimina
  17. Es treuen Sneijder i triomfa al nou clun i al Mundial, es treuen Robben i fa la millor de les temporades, es treuen Raúl perquè estorba al vestidor, es volen treure Higuaín i és el que el salva en la majoris d'ocasions, es treuen Pellegrini, que va perdre 1-0 a Camp Nou... Únicament són capaços de justificar el 5 - 0 per "culpa" de la piloteta entre Guardiola i Ronaldo, de la "maneta" del Piqué i de la no senyalització d'un penal fantasma que només van veure els ultrafanàtics del Madrit. De la tàctica de l'Innombrable que continua fent amics allà on va ni una crítica, dels fitxatges de Valdano tampoc... Si a més a més, com diu el capo portuguès, no els cou la derrota, que continuïn així per molts anys.

    ResponElimina
  18. En ordenació de l'estat d'alarma Pepiño Blanco ordena que Messi jugui de lateral i Valdés de davanter centre. Cagon l'Espanya feudal. Els controladors paralitzen la vida de mileers de persones sense cap avís el govern espanyol militaritza aquesta colla de malparits (això és legal en democràcia?!), La Ford se'n va per culpa del govern, per la incompetència en l'eix Mediterrani, tot per fotre el catalans... Que vingui aviat la UE a rescatar-nos perquè quan més triguin pitjor ens trobaran. Acabo de llegir el teletext de TVE i de pena, lloances al Mou, les crítiques per Guardiola i Piqué, només falta que donin un altre premi a Sergio Ramos. I el Madrid campió de lliga per decret, anem a jugar un altre campionat, sisplau.

    ResponElimina
  19. Dirà alguna cosa el Sandrusco, ara, o també repartirà abraçades als enemics? Per quan ens plantejarem seriosament jugar una altra lliga. El Barcça i els catalans som culpables d'una ofensa més, haver guanyat 5 a 0 al Madrid. Què és això d'amenaçar-nos amb perdre els punts? Per què el nostre President no es nega a jugar i fa una declaració com cal? Tenim l'ocasió i el motiu per clavar un cop de puny si hem de continuar callats, emigrem?

    ResponElimina
  20. GUARDIOLA, 10

    SANDRO, el Desparagut abraça pilotes, 0

    Madrid, com sempre, l'Innombrable entrenador del Madrit ja no pot dir que juga contra 11, han expulsat injustament un contrari per ordres de líner... (amb 0 - 0)

    Si fan un decret per militaritzar el controladors també n'han fet un altre per declarar el Madrit campió d'aquesta lliga.

    Trobem a faltar Laporta i, almenys casa nostra, l'honorabilitat d'una Junta com cal. A Espanya, ja ho sabem cada cop més cacics.

    ResponElimina
  21. Al·leluia, primer penal a favor del Barça (jornada 15a!) compensat, però, amb una expulsió injusta del rival del Madrid. Anar-hi anant...
    I mentrestant el Sandrusco desaparegut, aquest animal només serveix per abraçar enemics, és incapaç de defensar els legítims interessos del club que presideix. Un president indigne per una entitat del país.

    ResponElimina
  22. Ni ha que diuen que el Guardiola anava provocant... ja té collons la broma.
    Amb tanta tonteria van esgarrapar 10-15 minuts de temps, per tant amb la mitjana que portava el Barça, un gol més!!!!

    ResponElimina
  23. Això és un blog o una olla de grills? Quan tindrem sa propera entrada?

    ResponElimina
  24. Tomeu,
    mentre no arribi, gaudeix amb el 5 a 0 , que no fa mal, home!

    ResponElimina
  25. A la lliga de futbol foten el que volen, ara li treuen la targeta a Albelda, quan el partit anava 0 - 0 però no canvien el resultat de 2 - 0 . esclar contra 10 jugadors del València...

    Ah, disfrutem molt del 5 a 0 i esperem fer-ho durant molt de temps, però jo també penso que ja toca canviar el post.

    ResponElimina
  26. Ángela González-Sinde en representació del govern d'Espanya enlloc de defensar el català com un "patrimonio común de la nación española" resulta que l'ataca i fa els possibles per combatre'l. Com podem sentir-nos en sintonia amb Espanya? Impossible.
    I bravo per Wikileaks, aquests hackers acabara desmuntant més que no imaginem

    ResponElimina
  27. Al Real Madrid li fa mal perdre per golejada i bon futbol amb el Barça però ells confien en ser campions perquè «España es una» i practiquen el futbol als despatxos.

    SANDRO, qui interès en modificar el que anava bé i canviar-lo per poder dir que ha fet alguna cosa al Club! Necessitavem el patrocini nou a la samarreta? A més a més havia de ser aquest, d'un país on vexen les dones?

    ResponElimina
  28. a) Si necessiten tot aquest "aparador" per justificar que s'han venut la samarreta és que alguna cosa no quadra
    b) I aquest tema no hauria de passar per l'Assemblea?
    SANDRUSKO, FOT EL CAMP!!!!!!!

    ResponElimina
  29. Com ens han desvirtuat el Club en tants pocs dies:
    Despatxen Cruyff
    Processen el millor President, Laporta
    Pacten amb la monarquia qatariana, dictatorial i sexista, la venda de la samarreta. Com casa això amb Unicef?
    Javier Faus és entots els casos «l'home» de la Junta, atenció al personatge (http://www.meridiacapital.com/aboutus/team/jfaus)
    Sandro, jo també vull que marxis lluny, ben lluny!

    ResponElimina
  30. Veure per creure: el Barça pacta amb una dictadura icol·laborant amb una fundació preidida per la dona de l'emir-dictador. Si amb això el Rosell es pensava fer perdonar el pecat del viatget a Pamplona i les filtracions al Marca és que va per premi honorífic en estupidesa i ignorància.
    El FC Barcelona va representar oposició a la dictadura franquista i ara aquest dropo de Rosell pacta amb uns de similars. Algú podria detenir-lo, a ell i tota la seva tropa? Segrestar-los i abandonar-los al mig del desert? Col·laboraria en el finançament del projecte.
    I continuen sense renovar Dani Alves... Ho destrossaran tot i no seran capaços de crear res de bo.

    ResponElimina
  31. Negociar amb l'Uzbekistain no era compatible amb lluir a la samarreta Unicef, segons Sandruscu, però no té inconvenient fer-ho amb una fundació de la dictadura de Qatar, on per cert ell hi ha mantinguts negocis privats.
    El conte del codi ètic comença a ser això: el conte d'un estúpid per a uns aficionats que ell considera estúpids.
    Ah, i on és el President? Obliguen a parlar abans Guardiola del tema. Per què?

    ResponElimina
  32. TEMES DIVERSOS
    cronologia de víctimes de la caverna i/o Brunete mediàtica:
    Primer, Xabier Arzalluz, més tard, Jordi Pujol, després, Josep-Lluís Carod-Rovira, ara, Pep Guardiola. (arribaran a intentar acabara amb Bambi o la La Pantera Rosa...)
    I mentestant els que encara creuen en la idea federalista no fan res de res perquè la gent d'Espanya pugui tenir altres visions de l'estat; ens hem de conformar amb les reiterades mentides que acaben creient-se i fent creure.
    I una salutació pel gran novel·lista Vargas Llosa, polític liberal frustrat al seu país, capaç d'elogiar la Catalunya franquista dels 70 i negar i assotar els anhels de justícia i llibertat actuals de la terra on va viure una temporada. Visca García Márquez! (ni que sigui per tocar-li els collons al pressumptuós peruanoespanyol)

    ResponElimina
  33. Amb aquesta junta directiva i amb el Rosell al capdamunt de tot comencen l'era del "Menys que un club" o per ser suau, "Un club com els altres"

    ResponElimina
  34. Ja ho vaig dir en una ocasió anterior,per què TV3 ofereix abans la informació del Real Madrid abans que la de l'Espanyol? Ja sé que gairebé són lacmateixa cosa, però almenys que se sàpiga el segon té la seu aquí. Si jo fos perico m'emprenyaria, la immensa majoria d'ells però ho troben normal

    ResponElimina
  35. Gran Jordiet,
    ja se sap els més progres del PP i de C's es fan socis o simpatitzant de l'Espanyol, i a més a més, de sempre han estat i són seguidors de l'altre equip, del que va de blanc. No t'hi amoïnis són cul i merda, per això no els preocupa la teva denúncia. El que fa TV3 només confirma la realitat que exposo.

    ResponElimina
  36. El senyor Roures continua impedint-nos gaudir del vídeo, continua bloquejant el que és d ela seva propietat..., així que el primer torna a estar KO

    ResponElimina
  37. http://es.eurosport.yahoo.com/10022011/47/spanish-bar-acabo-imitando-madrid.html

    ResponElimina