Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

20 de nov. 2010

MÉS PROFECIES


Xavier Bru de Sala, al setmanari El Temps (núm. 1379, 16 de novembre, 2010), publica un article titulat La Campanya que ve. No sempre he coincidit amb els arguments de l'autor, però en aquest cas em sembla que es mereix la l'aplaudiment unànime, no per la previsió de la profecia, sinó per l'encert en la precisió.
En un breu article sintetitza el perquè de l'actual situació al País Basc i ens alerta del que ja sabem que ens espera aquí, si no hi posem aviat i definitivament remei. El PP posa la metxa, el PSOE hi aporta la brasa i entre els dos fan explotar el que els convé, sense cap tipus de rubor per impugnar o saltar-se a la brava les més democràtiques de les lleis, com les que s'han sotmès a la voluntat popular mitjançant referèndum.

3 comentaris:

  1. Tothom sap que 35 anys després de brindar per la mort de Franco aquell brindis ens està portant de nou a la misèria gairebé absoluta. Ara ens cal poder brindar de veritat... Adéu Espanya!

    ResponElimina
  2. Amb tants recursos d'inconstitucionalitat que ens aniran posant, no ens seria més útil redactar la pròpia Constitució?

    ResponElimina
  3. Per "donar instruccions" contra els abusos sexuals dels capellans, li calia al Papa i al Vaticà una reunió amb els cardenals de tot el món? Quina manera més bèstia de desviar diners per als més necessitats i malgastar-los en les "seves coses"! No és molt més senzilla, la qüestió? Es condemna i se'ls aplica la justícia civil, com a qualsevol persona, cregui en la religió que cregui, laica o religiosa.

    ResponElimina