Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

12 de des. 2010

MENJA BÉ, CAGA FORT I NO TINGUIS POR DE LA MORT!

Trobareu el tradicional joc del Caganer Misteriós, a l'adreça de sempre, llardons.com. La tradició mana que així sigui i no calgui donar més explicacions.

Gràcies a la participació de tots, hem arribat sense interrupcions a la sisena edició. Els anys passen volant l'esperit, però, roman com sempre, almenys en la intenció. Enhorabona a tots els participants!

I ja ho sabeu, «Menja bé, caga fort i no tinguis por de la mort!»

EDICIONS ANTERIORS
Caganer Misteriós, 2005 Fidel Castro
Caganer Misteriós, 2006 Stan Laurel i Oliver Hardy
Caganer Misteriós, 2007 Woody Allen
Caganer Misteriós, 2008 Julius «Groucho» Marx
Caganer Misteriós, 2009 Pep Guardiola
Caganer Misteriós, 2010 ?

10 comentaris:

  1. Ja he votat però de cap de les maneres vull cap dels premis, bé això del catering, encara que sigui de patates fregides i olives ho acceptaria

    ResponElimina
  2. Aquest any, ja ho anunciava, han triomfat el personatges de l'Eix del Mal i així es constata en el concurs i els premis. Jo també ho sento.

    ResponElimina
  3. Una vegada més Sandro, patètic. Es pot discutir o no la publicitat a la samarreta però vendre'ns això de Qatar com un nou acte de "solidaritat" per part del Barça, és massa fort, sobretot després de dir que cobrarà 165 milions! Desmunta el bo i millor que s'ha trobat i no sap ni com comparar-s'hi; ah, i el gran "codi ètic" a la merda, perquè encara té l'empresa amb la qual va fer negocis de "persones" africanes cap a Qatar... Boi, estem en mans d'un boig!

    ResponElimina
  4. En el moment actual si el catalanisme de CiU no és capaç, amb l'ambient de la ciutadania i les condicions de majoria, de fer un pas ferm vers el dret a decidir, quan trobaran que serà el moment oportú? L'autèntica força catalanista esmerça el seu empeny per aconseguir un estat propi. Si volen fer-se creïbles, que prenguin decididament l'opció adequada i que arrosseguin amb el mateix ideal els homes i dones d'Unió DC, sinó és així que es deslliurin d'una vegada d'aquests missaires i exfranquistes, que siguin valents i s'ajuntin amb altres grups.

    ResponElimina
  5. Els d'UNIÓ sempre han sigut una mica fatxets i a Convergència hi ha varietat, una mica de tot, per això ningú no sap de veritat què pensen i què faran o volen fer. El més fotut és que amb els tripartits han millorat poc la cosa i en algunes, no en totes, han fet una bona tifa. Així estem.

    ResponElimina
  6. Bones Festes a tothom que passa per aquí. No us desitgo que us toqui la loteria però sí, molta salut «per a tutti»

    ResponElimina
  7. El Sandrusco acabarà renovant Dani Alves o seguirà fent només el fatxenda amb el contracte milionari de la dictadura del petroli?
    Com deia el gran Cruyff, «els calés al camp i no al banc» però de nou s'han instal·lat al club els personatges més obscurs de Barcelona.
    Es pot posar preu al tarat de Javier Faus?

    ResponElimina
  8. Certa volta non te capisco...

    ResponElimina
  9. Sandrusko posarà el logo de la fundació del dictador de l'Orient Mitjà i retira el d'Unicef d'Europa...
    El desmembrament del millor Barça de la història i mirall de món és notori i absolut. Haurem de retornar a la catacumbes en espera de nous temps i nous líders.

    ResponElimina
  10. Segurament hi ha moltes maneres de gestionar una entitat com el FC Barcelona però mai no s'ha de fer anteposant el negoci a qualsevol altre principi. El senyoret Rosell demostra que no entén el "Som més que un Club" més enllà d'uns mots ajuntats. Més en valdria que agafés el senyor Batomeu i, sobretot, sobretot el senyor Javier Faus i marxessin plegats a fer negocis com més lluny millor.

    ResponElimina