Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

19 de des. 2010

CONCERT DE NADAL



6 comentaris:

  1. Hem començat a posar els pericus a lloc, ja que no s'ho creien ni ells, això d'Europa, ara demica en mica cap avall, que és el que els pertoca. I, com sempre, el Madrid resolent el seu partit als últims quinze minuts. No han guanyat cap de les últimes lligues, si guanyen aquesta els hauria de caure la cara de vergonya però ho celebraran com bojos,com les metròpolis celebraven els triomfs sobre les colònies.

    ResponElimina
  2. Bon cap de setmana, bon concert, bona música del CD d'obsequi i nova golejada culera.
    Bones Festes per a tots!

    ResponElimina
  3. Han aconseguit que l'atracció turística de Madrid, a la pràctica, sigui superior a la de qualsevol altre ciutat de l'estat, han aconseguit fer del TGV, perdó de l'AVE, un projecte "español" abans que una inversió econòmica i social per al desenvolupament de les persones i de les empreses, vint anys després de la connexió Madrid-Sevilla, aquí continuem en boles per poder arribar a Europa... I és que tots els projectes del Ministeri de Foment d'Espanya els han pactat sempre PP i PSOE. La broma de la connexió Figueres-Perpinyà es queda en això, una broma de mal gust, amb la col·laboració dels francesos, que ja els va bé minvar el potencial de Barcelona

    ResponElimina
  4. A great concert, traditional duo would improve the service we will come to dinner or have already eaten at home...

    ResponElimina
  5. Quan falta per la Champions? Esperem amb il·lusió el nou daltabaix del Real Madrid, si els eliminen ja no els quedaran cartutxos i podria ser realment divertit.

    ResponElimina
  6. Gràcies a Wikileaks coneixem de primera mà l'opinió de gent com la ministra de Cultura espanyola, Ángeles González-Sinde. Segons hem sabut, González-Sinde li va dir a l'ambaixador nord-americà que no patís, que ja treballaria perquè la llei catalana del cinema no tirés endavant perquè no era “natural i equilibrada”, és a dir que, en comptes de defensar, com en teoria hauria de fer, una part del patrimoni de l' estat, com se suposa que és la llengua catalana, es venen per un plat de llenties a un govern estranger i li prometen que defensaran els interessos de la seva indústria fins al final. Una prova més que això del federalisme és impossible a Espanya ja que tracten el govern català i el català com a estrangers o colònia. Pel que fa inspeccions fiscals sí que sumem més que ningú, quina llàstima que no apliquin el mateix criteri a l'hora de cobrar-nos els impostos!

    ResponElimina