Un fracàs no s'improvisa.

La màxima creació humana és el triangle equilàter.

No ens hem pas d'enganyar: l'honradesa és un luxe caríssim.

Respirem com al paleolític. No hem avançat gaire en aquest sentit.

Un profeta és un home indignat. Per això solament profetitzen catàstrofes.

Contra el bé i contra el mal –contra les pretensions de l'un i de l'altre– només tenim una defensa: la ironia.

Tothom s'imagina ser distint de com és. Si no fos així, ningú no tindria prou paciència per a suportar-se a si mateix.


Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general morir-se és sempre un error.

El mal és que podríem dir això mateix respecte al fet de viure.

28 de des. 2009

EXITOSA REAPARICIÓ D'ADRIANO CELENTANO i MINA

El passat 22 de desembre la loteria passà de llarg a Catalunya excepte per aquells afortunats que van assistir al tradicional Concert de Nadal d'Els Llardons. Mary Jo Sinclair es transformà per uns instants en Mina i Scapix li donà rèplica com a eventual Celentano en una interpretació memorable. La Canforrales Jazz Band assolí l'èxit esperat. Si ningú no hi posa remei, el futur musical del país serà recordat pel concert de l'Orfeó Català del dia de Sant Esteve i pel Sopar-Concert dels Llardons.
Cursiva

13 comentaris:

  1. I am very interested with this band of jazz by doing a world tour, already I will put me in contact with you

    ResponElimina
  2. Vaja,

    Ja esteu tots un altre cop en plena forma.

    Volia felicitar-vos a tots directament el passat dia 2, per l'actuació, però no va ser possible ja que us vau "rajar" del sopar. Mira que jo ja ho tenia tot solucionat per venir i sort que se'ns va acudir trucar abans de marxar a l'Scapix per concretar el lloc i hora. Jo que ja estava preparada per una nit de festa i...., "todo el gozo en un pozo".
    Bé, com no ho he pogut fer-ho en viu, vull fer-vos arribar a tots un gran petó i dir-li a l'Scapix que està genial de Celenteno i que va ser una estrena espectacular que va tenir molt èxit. Val la pena que segueixis aquesta vena artística, a més de la dels caganers, que se't dona de conya. Hi ha algun tema amb el Vinicius de Moraes ( que es recitat que potser t'agradaria)de tota manera aquest punt d'humor del Celentano, m'encanta com et queda et queda, genial.

    Un petó a tots i fins aviat.

    ResponElimina
  3. Resposta a l'Anònim del 28 de desembre:
    T'agraeixo el comentari a partir d'ara, però, tu i tothom, signeu-los ni que sigui amb un 'nickname'. No permetré similituds amb en Far West... Això és un blog seriós. Pots posar-te en contacte amb mi, faltaria més! però digues qui ets, no? Pots escriure els comentaris clicant a "Nom/URL" i emplena només "Nom", si vols, i no a "Anònim"... A veure si sabem què fem...!!!

    ResponElimina
  4. Quins homes més guapus!!! El cantant molt sexy, inmillorable.I que m'hen dieu del teclista? Té un bon polvo oi? Quan torna a actuar aquesta banda?

    ResponElimina
  5. Hola scapix,amb podries passar informació de l'Amanda Rebeca?

    ResponElimina
  6. Hola a tots,
    no voldria buscar polèmica ni crear un ambient "TeleCinquero" que desmereixi la qualitat d'aquest gran blog. Evidentment defenso la llibertat d'expressió, de fet la libertat en majúscules: lliure elecció, amor lliure, lliure opinió...Per això em sento lliure per dirigir-me a la tal Amanda Rebeca. Voldria dir-li que opini lliurement de qui vulgui, però que no em torni a tocar el teclista. Moltes gràcies maca.
    Arreveure.

    ResponElimina
  7. Al teclista: relaciona't i lliga amb qui vulguis o puguis però si els contactes es fan mitjançant el meu blog, comprendràs que tinc 'dret de cuixa'... La gratuïtat del blog té un límit.
    Aquesta Amanda Rebeca de mi només parla de 'sexy' en canvi, respecte a tu, ja hi entren els 'polvos', així que espavila't, que la vida no és fàcil...

    ResponElimina
  8. Joan, a veure si acabarem malament, no cal que l'animis al teclista, si vols espavila't tu...eh macu. Ja saps qui és aquesta simpàtica admiradora?

    ResponElimina
  9. Si hi ha d'haver polèmica per culpa meva, m'emporto el teclista, el cantant, el bataca, el baix i, de rebot, el clarinetista. Puc amb tots vosaltres i espero quedar satisfeta.

    ResponElimina
  10. Amanda Rebeca? Jo també toco a la banda però nom em reclames per a res. Què he de fer perque vulguis relacionar-te també amb mi?

    ResponElimina
  11. Amada Rebecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Que hi ets?

    ResponElimina
  12. a Amanda Rebeca,
    És molt fàcil dir que pots amb aquesta colla d'esguerracriatures .
    No t'amaguis en l'anonimat del bloc.
    Digués quan i a on. Amb això en tinc prou.
    Per cert suposo que també et vas fixar amb les dones. Oi ?

    ResponElimina
  13. Ostres amb el "sidral" que s'ha muntat amb els comentaris de la Rebeca. Pobrissona si ha de ser poca cosa per fixar-se en aquesta colla d'arreplegats.
    I l'onanisme Rebeca? potser fora una opció més vàlida i possiblement més satisfactòria.

    ResponElimina