Aquesta és una menja de cuina fàcil i perfectament adaptada al mes que ens trobem o als que han de venir. Els ingredients són prou fàcils d'adquirir i assequibles a la majoria de butxaques; si són genuïns de la nostra terra probablement no us milloraran el plat però us semblarà que l'assaboriu millor. Per a 6/8 persones us caldrà: 700 g de carabassa
150 g de porro
1 patata mitjana
30 g d'oli d'oliva
6 trossos de formatge en porcions
un pensament de pebre negre
nou moscada
sal
Col·loqueu la carabassa –pelada i trosse-jada–, la patata, el porro, la nou moscada ratllada i l'oli en una olla. Cobriu-ho tot amb aigua bona i saleu-ho abans de posar-ho al foc. Quan arrenqui el bull deixeu-ho encara una mitja hora més al foc i comproveu-ne el grau de cocció, de la carabassa, amb una forquilla. Quan us sembli que està prou cui-ta, afegiu-hi la mantega i els formatgets, dei-xeu-ho coure 5 minuts més i rectifiqueu de sal si convé.
Per a gurmets o per a ocasions especials podeu servir-ho en un bol acompanyat de pa fregit o, si ho preferiu, podeu afegir-hi un parell de gambes bullides i pelades al damunt i una mica de julivert esmicolat, unes tires fines de pernil salat...
.JPG)
D'unes setmanes ençà el tema musical setmanal del blog es caracteritza per la temàtica gitana dels seus autors i/o intèrprets.
ResponEliminaUuummmmmmm, però trobo a faltar la ració contra el Sandrusco
ResponEliminaUna bona carbassa s'emportarà, el Sandro! Cada dia que passa com a President del Barça es cava la fossa més fonda. Veurem com se'n sortirà perquè amb aquests inicis el seu final promet ser una autohecatombe espectacular.
ResponEliminaMolt bona la crema de carabassa!!!
ResponEliminaJo encara la faig més senzilla, hi poso la carabassa, sal, aigua, pebre i crema de llet ; la faig bullir, ho trituro i ...JA ESTÀ!!!
BON PROFIT!!
Scapix, entre crema de carbassa i crema de carbassó per què no fots més canya al Rosell? Continua portant-se fatal, l'home!
ResponElimina